اسید سیتریک | Citric Acid
فرمول شیمیایی : C6H8O7
انواع اسید سیتریک : خشک، آبدار
نام های دیگر : سیتریک اسید، جوهر لیمو، اسید لیمو
این ماده یک اسید ضعیف آلی است که در دو گرید صنعتی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد و می توان آن را در بسیاری از مواد غذایی مانند انواع میوه ها و سبزیجات یافت. سیتریک اسید خشک و آبدار از نمونه های معروف این ماده اند.
تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار
این ماده به دو شکل اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) و اسید سیتریک خشک (بدون آب-anhydrous) وجود دارد، تفاوت این دو اسید یکی در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد که اسید سیتریک آبدار کریستالی و خشک آن پودری است و تفاوت دیگر در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.
اسید سیتریک خشک : بیشتر تنظیم کننده اسیدی و طعم دهنده، بوبری آروماتیک مطلوب و بهینه نگهدارنده براق کننده (روکش میوه های سردخانه ایی)
اسید سیتریک آبدار :آبدار را میتوان در آبمیوه ها و یا تمامی مایعات که نیاز به ترش مزگی دارند استفاده می شود.
فروش اسید سیتریک
شرکت شیمیایی بوعلی سینا در زمینه واردات و فروش اسید سیتریک خشک و آبدار فعالیت دارد جهت استعلام قیمت و دریافت اطلاعات فنی با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.
ثابت :028502389
همراه:09123213657
اسید ,سیتریک ,آبدار ,خشک ,تفاوت ,های ,اسید سیتریک ,سیتریک خشک ,سیتریک آبدار ,خشک و ,از تبلور ,اسید سیتریک آبدار
درباره این سایت