محل تبلیغات شما

اسید سیتریک | Citric Acid

فرمول شیمیایی : C6H8O7

انواع اسید سیتریک : خشک، آبدار

نام های دیگر : سیتریک اسید، جوهر لیمو، اسید لیمو

این ماده یک اسید ضعیف آلی است که در دو گرید صنعتی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد و می توان آن را در بسیاری از مواد غذایی مانند انواع میوه ها و سبزیجات یافت. سیتریک اسید خشک و آبدار از نمونه های معروف این ماده اند.

تفاوت اسید سیتریک خشک و آبدار

این ماده به دو شکل اسید سیتریک آبدار (مونوهیدرات- monohydrate) و اسید سیتریک خشک (بدون آب-anhydrous) وجود دارد، تفاوت این دو اسید یکی در مش بندی یعنی دانه بندی آنها می باشد که اسید سیتریک آبدار کریستالی و خشک آن پودری است و تفاوت دیگر در فراوری آنها می باشد مونو هیدرات ( اسید سیتریک آبدار ) از تبلور آب سرد و آن هیدرات ( اسید سیتریک خشک ) از تبلور آب گرم بوجود می آید.

 اسید سیتریک خشک : بیشتر تنظیم کننده اسیدی و طعم دهنده، بوبری آروماتیک مطلوب و بهینه نگهدارنده براق کننده (روکش میوه های سردخانه ایی)

اسید سیتریک آبدار :آبدار را میتوان در آبمیوه ها و یا تمامی مایعات که نیاز به ترش مزگی دارند استفاده می شود.

فروش اسید سیتریک

شرکت شیمیایی بوعلی سینا در زمینه واردات و فروش اسید سیتریک خشک و آبدار فعالیت دارد جهت استعلام قیمت و دریافت اطلاعات فنی با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

ثابت :028502389

همراه:09123213657

اسید سیتریک - Citric Acid

وارد کننده رزین میکس بد Purolite - MB400

سیلیس - شیمیایی بوعلی سینا

اسید ,سیتریک ,آبدار ,خشک ,تفاوت ,های ,اسید سیتریک ,سیتریک خشک ,سیتریک آبدار ,خشک و ,از تبلور ,اسید سیتریک آبدار

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها